Avanoa ma lu'itau i le alamanuia saogalemu

2021 ua mavae, ma o lenei tausaga e le o se tausaga sologa lelei.
I le tasi itu, o mea taua e pei o geopolitics, le COVID-19, ma le le lava o tupe meataalo e mafua mai i le le lava o mea mataʻutia ua faʻateleina ai le le mautonu o le maketi o pisinisi.I le isi itu, i lalo o le galu o le fausiaina o atinaʻe fou ma le atamai numera, o loʻo faʻaauau pea ona tatalaina avanoa maketi ma faʻasalalau tala lelei ma le faʻamoemoe.
O loʻo tumu pea le pisinisi saogalemu i avanoa ma luitau.

Avanoa ma lu'itau i le alamanuia saogalemu (1)

1. O le fa'aosoina e le atunu'u mo le fausiaina o fa'amatalaga, o pisinisi popoto ma fa'atekinolosi e lelei fa'amoemoega fa'aoga.Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o le saogalemu ma le atamai faʻapitoa, o le atamai saogalemu maketi e tele faʻamoemoega, ae o loʻo iai pea le aʻafiaga o le le mautonu e pei o le COVID-19., Mo le maketi atoa, e tele fesuiaiga e le iloa.

Avanoa ma lu'itau i le alamanuia saogalemu (2)

2. I lalo o le le lava o chip, e manaʻomia e kamupani ona toe suʻesuʻeina mataupu faʻapipiʻi sapalai.Mo le alamanuia saogalemu, o le le lava o cores o le a mautinoa lava taitai atu ai i le fenumiai i le fuafuaga atoa o oloa, ina ia o le maketi o le a atili taulai atu i kamupani taʻutaʻua, ma oomiina pisinisi laiti ma feololo o le a aumaia ai se galu fou o "galu malulu".

Avanoa ma lu'itau i le alamanuia saogalemu (3)
Avanoa ma lu'itau i le alamanuia saogalemu (4)

3. Pan-saogalemu ua avea ma tulaga faalautele alamanuia.Aʻo suʻesuʻeina faʻamalosi faʻataʻitaʻiga fou o le tulaueleele, e feagai foi ma tulaga lamatia e le iloa ma luitau mai tagata tauva.
4. Faatasi ai ma le atinaʻeina o AI, 5G ma Initaneti o mea tekonolosi, o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai le manaʻoga mo masini atamai ma le malamalama o le ao, o manaʻoga o tagata faʻaoga ma le faʻaleleia o fausaga ma masini o le a faʻavavevave.O le faʻaaogaina o tekinolosi o loʻo faʻaalia ai se tulaga o suiga vave!

O loʻo faʻamoemoeina i le lumanaʻi, tekinolosi ma faʻaoga e pei o faʻamatalaga tetele, atamai faʻapitoa, ma le Initaneti o Mea o le a faʻaalia ai le televave o le atinaʻe, ma o le a tuʻufaʻatasia ma le alamanuia saogalemu i se tulaga loloto e fausia ai se avanoa lautele mo le atinaʻeina.
Tatou aga'i i luma ma le lima lima i le 2022 ma aga'i i luma fa'atasi!


Taimi meli: Feb-21-2022